Paris Hilton ja Christiano Ronaldo tapasivat jo uudelleen – romanssi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kallein jalkapallotähti Christiano Ronaldo ja seurapiirijulkkis Paris Hilton tapasivat aiemmin tällä viikolla MyHouse-klubilla Hollywoodissa. Pari vietti illan tiiviisti toistensa seurassa ja suuntasi vielä jatkoille Nicky Hiltonin asunnolle.

Ronaldo poistui Hiltonin sisarusten jatkoilta vasta viideltä aamuyöllä, mutta The Sun -lehden tietojen mukaan kuhertelu ei jäänyt vielä siihen. 28-vuotias Paris ja 24-vuotias Ronaldo nimittäin bongattiin uudelleen yhdessä jo seuraavana iltana, kun Hilton kutsui futistähden järjestämiinsä hulppeisiin kotibileisiin.

– Paris oli tuon illan jälkeen väsynyt ja järjesti pienet yksityiset juhlat. Ronaldo saapui sinne puolenyön maissa. Hän oli paikalla noin tunnin ajan ennen kuin poistui. Ne olivat aika rauhalliset juhlat, joissa oli vain muutamia ystäviä. Ei mitään niin railakasta kuin edellisenä iltana, lähde kertoi lehdelle.

Seuraavana aamuna Christiano Ronaldo nähtiin nauttimassa auringosta ystäviensä kanssa hotellin uima-altaalla. Viiden miehen seurue tilasi altaalle shampanjaa ja appelsiinimehua.

– Hän näytti siltä kuin olisi ollut kissa, joka oli juuri saanut kermaa. Hän viihdytti ystäviään lennokkailla jutuillaan. Hänellä näytti selvästi olevan juttuja kerrottavana edellisestä illasta. Päivän edetessä ryhmä muuttui äänekkäämmäksi ja äänekkäämmäksi.