Ashley Greenestä tuli uhkea viettelijätär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Twilight-elokuvan vampyyrikaunotar Ashley Greene ikuistettiin leffan jatko-osan kuvauksissa bikineissä. Hän ei vielä lukeudu tunnetuimpiin julkkisnaisiin, mutta Twilight-elokuvan ystäville hän lienee ainakin tuttu kasvo. Hän näytteli vampyyrirainassa Alice Cullenin roolia.

22-vuotias Ashley Greene nousi otsikoihin bikinikuvillaan, mutta nyt hän poseeraa tuoreissa kuvissa Beverly Hillsin ytimessä, Robertson Boulevardilla. Hän oli mukana Robertsonille avatun uuden Rock & Republic -liikkeen avajaisissa ja edusti näyttävään mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Tähän mennessä on vahvistettu, että Twilight-elokuvia tullaan tekemään ainakin neljä, joten myös Greenellä riittää jatkossakin töitä vampyyrielokuvien parissa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, kuten Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.