Upeavartaloinen Twilight-kaunotar Ashley Greene bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Ashley Greene ei lukeudu tämän hetken tunnetuimpiin julkkisnaisiin, mutta Twilight-elokuvan ystäville hän lienee ainakin tuttu kasvo. Hän näytteli vampyyrirainassa Alice Cullenin roolia.

22-vuotias Ashley Greene on nyt bongattu rentoutumassa uima-altaalla Italiassa. Hän on muun kuvausryhmän kanssa parhaillaan työstämässä New Moon – Uusi kuu -nimistä jatko-osaa elokuvasarjaan, mutta välillä näyttelijöillekin suodaan rentouttavia vapaahetkiä. Katso kuvat tästä.

Tähän mennessä on vahvistettu, että Twilight-elokuvia tullaan tekemään ainakin neljä, joten myös Greenellä riittää jatkossakin töitä vampyyrielokuvien parissa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, kuten Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.