”Nakukuvat olivat Britney Spearsin oma idea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla julkisuuteen levisi parin vuoden takaisia valokuvia, joissa poptähti Britney Spears nähdään rinnat paljaina. Kuvat ovat peräisin tähden Gimme More -musiikkivideon kuvauksista.

Pian kuvien vuotamisen jälkeen supertähden taustavoimat väittivät kuvia tekaistuiksi, mutta väitettä ei uskottu. Tämän jälkeen tarina muuttui ja kuvat olivatkin tähden taustavoimien mukaan otettu salaa, Britneyn tietämättä. Nyt kuvaajan edustaja on astunut julkisuuteen ja kumonnut nämäkin väitteet.

News of the World -lehden viime viikolla julkaisemissa valokuvissa poppari keikistelee Los Angelesilaisella studiolla stripparina ylävartalo paljaana ja vain tilapäiset ”tatuoinnit” rintojen peittona. Valokuvaajan manageri Alec Byrne ei suostunut paljastamaan kuvaajan henkilöllisyyttä, mutta hän on kuitenkin todennut, ettei kyseessä olleet salakuvat.

– Kuvat olivat Spearsin oma idea. Hän aikoi käyttää niitä musiikkivideonsa markkinoinnissa. Nähtyään kuvat hän ilmeisesti kuitenkin päätti olla käyttämättä niitä. Nämä eivät siis olleet salakuvia, Alec Byrne kertoi New York Post -lehdelle.