Susan Boyle uupui jälleen – perui jättikeikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin päättyneessä Britain’s Got Talent -kilpailussa toiseksi sijoittunut laulaja Susan Boyle joutui kilpailun finaalin jälkeen sairaalahoitoon uupumuksen johdosta. Tuoreimpien huhujen mukaan hän ei välttämättä olisikaan vielä täysin kunnossa.

Aiemmin tällä viikolla alkaneen massiivisen Talent-kiertueen aloituskeikalla Boyle esiintyi varsin vahvasti ja sai yleisöltä hurjat suosionosoituksen. Sittemmin hän on noussut lavalle vielä kahdesti. Kerroimme torstaina, että kiertue voi olla hänen osaltaan vaakalaudalla, sillä hän ei halua osallistua turneen kaikille keikoille.

Nyt nämä pelot ovat ilmeisesti jo toteutuneet, sillä Susan Boyle on perunut lyhyellä varoitusajalla osallistumisensa Talent-kiertueen Manchesterin keikalle, TMZ uutisoi. Kiertueen järjestäjien mukaan hän haluaa pitää vapaapäivän, mutta kulissien takaa saatujen tietojen mukaan kyseessä olisi jälleen uupumus. Kiertue pitää sisällään yhteensä 23 keikkaa, eli jäljellä olisi vielä 19 esiintymistä.

Samaan aiikaan maailmalla uutisoidaan, että Susan Boyle on palkannut itselleen uuden managerin. Kyseessä on legendaarinen Ossie Kilkenny, jonka ansiosta esimerkiksi U2-yhtye on nykyisin yksi maailman tuottavimmista yhtyeistä.