Lindsay Lohan julkaisi blogissaan kuvan itsestään yläosattomissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan oli aiemmin tänään otsikoissa, koska poliisi tutkii hänen osallisuuttaan 400.000 dollarin arvoisten korujen katoamiseen Elle-lehden kuvauksista. Kadonneet korut nähtiin viimeksi Lindsayn yllä.

Nyt Lindsay Lohan on julkaissut itsestään nakukuvan Twitter-blogissaan. Peilin kautta itse ottamassaan kuvassa Lohan nähdään yläosattomissa laittamassa hiuksiaan. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa – tai hiuslisäkkeensä – peittävät kuitenkin julkkistähden molemmat rinnat. Katso kuva tästä.

Kuva on mitä ilmeisimmin peräisin taannoin suurta kohua aiheuttaneesta kuvaussessiosta, jossa Lindsay Lohan poseerasi Marilyn Monroen -tyylisesti New York Magazine -lehden sivuilla. Jostain syystä Hollywood-tähti kuitenkin julkaisi kuvan vasta nyt, kun viihdelehdet uutisoivat hänen varkausepäilystään.