Lindsayn alastonkuvat kaatoivat verkkosivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan poseeraa tuoreen New York -lehden sivuilla rohkeissa alastonkuvissa Marilyn Monroen roolissa. Pari päivää sitten verkkoon ilmestyivät tähden ensimmäiset alastonkuvat, ja muutama tunti kuvien julkaisemisen jälkeen lehden verkkosivustoa ylläpitävä serveri kaatui suuren liikennemäärän alla.

Nyt sivusto on saatu taas kuntoon ja loputkin nakukuvat ovat vuotaneet internetiin, vaikka lehti ilmeistyy virallisesti vasta ensi viikon maanantaina. Kuvat on työstetty Marilyn Monroen vuonna 1962 tunnetuksi tekemän The Last Sitting -teeman mukaisesti.

Lindsay Lohanin äiti kertoi toissapäivänä julkisesti olevansa ylpeä tyttärensä rohkeista alastonkuvista. Toinen sarja Lohanin kuvia löytyy esimerkiksi tästä!