Black Eyed Peas -kaunotar riisui paitansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun The Black Eyed Peas -yhtyeen naisvokalistoi Stacy ”Fergie” Ferguson ei ole kovin usein poseerannut vähissä vaatteissa, mutta yhtyeen uuden levyn myötä sellainenkin julkisuus on hyvästä.

Nyt Fergie on riisunut paitansa Allure-lehden heinäkuun numerossa. Hän poseeraa lehden kannessa vaaleissa bikineissä, mutta saman numeron sisäsivuilla hän on ehtinyt riisua myös paitansa. Lehden haastatttelussa laulajatähti kertoo uuden levyn tekemisestä ja soolourastaan, mutta lehden kuvissa keskitytään aivan muihin seikkoihin. Katso kuvat tästä.

Taannoin Fergie nähtiin julkisuudessa harmaana ja homssuisena, joten tähden tuoreet kuvat tulevat monille faneille varmasti positiivisena yllätyksenä.

Fergie sekä Las Vegas -sarjasta ja Transformers-elokuvista tuttu näyttelijä Josh Duhamel avioituivat tämän vuoden tammikuussa Malibussa, Kaliforniassa. Pariskunta tapasi noin neljä vuotta aiemmin Las Vegas -sarjan kuvauksissa, kun Fergie teki cameoroolin sarjassa. Soolouraakin tehnyt laulaja äänestettiin toissa vuonna maailman 36. seksikkäimmäksi naiseksi Maxim-lehden äänestyksessä. Fergie nähdään myös lähiaikoina ensi-iltaan tulevassa Nine-elokuvassa.