Olivia Wilde yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituista televisiosarjoista tuttu näyttelijä Olivia Wilde ei ole urallaan komeillut kovinkaan usein kohuotsikoissa, mutta äskettäin hänet valittiin Maxim-lehden äänestyksessä tämän vuoden maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Megan Foxin seuraaja poseeraa nyt upeissa kuvissa samaisen Maxim-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kaunotar nähdään seksikkäissä alusasuissa sekä kolmessa kuvassa myös yläosattomissa. Olivian intiimit paikat pysyvät kuitenkin juuri ja juuri piilossa tähden hiusten alla. Katso kuvat tästä.

25-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat