Huh, Kauhea kankkunen ei lopukaan tähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensi-iltansa 24- kesäkuuta saava hulvaton sekoilukomedia Kauhea kankkunen (lue arvostelu) nousi yllättäen suoraan Yhdysvaltojen leffalistan ykköseksi jo avausviikollaan ja on edelleen listaykkönen.

Las Vegasin maisemiin sijoittuva kesän hittikomedia on nyt saamassa jo jatkoa. Elokuvan tähti Bradley Cooper on vahvistanut tuotantoyhtiön suunnitelmat jatko-osasta. Hän ei kuitenkaan vielä itsekään tiennyt tarkemmin elokuvan sisällöstä, sillä jatko-osa on vasta käsikirjoitusvaiheessa.

– Aloitamme kuvaukset jo ensi syksynä. Meidän täytyy ehkä lähteä kuuhun tai jotain sellaista. Jotain todella outoa täytyy tapahtua. Luultavasti tulemme kuitenkin kadottamaan taas Dougin. Toivottavasti hukkaamme hänet taas. Se olisi hauskaa, Bradley Cooper kertoi USA Today -lehden mukaan.

Kesän yllätyshitti on tuottanut pelkästään Yhdysvalloissa kahden viikon aikana peräti 110 miljoonan dollarin lipputulot. Ykköseksi aiemmin veikattu Pixarin animaatio Up on joutunut tyytymään molempina viikkoina kakkossijaan.