Katie Price pukeutui kuin seksikäs supersankari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jälkikasvunsa tulevan ex-miehensä hoiviin jättänyt ja Välimerelle lemmenlomalle suunnannut povipommi Jordan, eli Katie Price, on juhlinut koko kuluneen viikon kosteissa merkeissä Ibizalla uuden miesystävänsä kanssa.

Eilen Katie ”Jordan” Price nähtiin viettämässä iltaa Boho-klubilla varsin näyttävään asuun sonnustautuneena. Hän oli pukeutunut soturiprinsessa Xenan tyyliin kullanhohtoiseen asuun, joka onnistui hädin tuskin peittämään hänen rintavarustuksensa. Jordanin uusi miesystävä, mallina toimiva Anthony Lowther, oli puolestaan pukeutunut luolamieheksi. Katso kuvat tästä.

Anthony ja Katie ovat viettäneet viime päivät tiiviisti yhdessä viettäen myös yönsä Jordanin hotellihuoneessa. Samaan aikaan Katien tuleva ex-aviomies Peter Andre hoivaa pariskunnan kahta yhteistä lasta kotimaisemissaan Kyproksella.

Pariskunnan erosta on parhaillaan kehkeytymässä sotkuisin julkkisero vuosiin. Katie on myöntänyt Sunday Mirror -lehdelle, että hänen juhlimisensa ei vaikuta hyvältä avioeroa käsittelevissä oikeudenkäynneissä. Juhlimista rakastava julkkistähti ei ole kuitenkaan rauhoittanut menoaan, vaan ennemminkin päinvastoin.