Morgan Freeman insestisyytösten kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin tuttu Hollywood-tähti Morgan Freeman on joutunut rajujen syystösten keskelle. The News Of The World -lehden mukaan hänellä on ollut vuosikymmenen kestänyt suhde vaimonsa 27-vuotiaaseen lapsenlapseen Edena Hinesiin.

Mikäli suhde on kestänyt kymmenen vuoden ajan, olisi se alkanut Edenan ollessa vasta 17-vuotias teinityttö. Lehden mukaan suhteen paljastuminen oli syynä Freemanin ja tämän Myrna-vaimon avioeroon.

– Myrnan kertoi Edenan paljastaneen, että hän ja Morgan olivat eräänä iltana ystäviensä vieraana. Molemmat olivat juoneet ja kotiin palatessaan Morgan yritti harrastaa seksiä hänen kanssaan. He lopettivat juuri ennen yhdyntää, koska hän ei halunnut mennä pidemmälle, perheen lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Tapaus paljastui Morgan Freemanin vaimolle ja näyttelijä lupasi jättää Edenan rauhaan. Sisäpiirin mukaan näin ei kuitenkaan käynyt, vaan suhde jatkui vuosien ajan. Viime aikoina Morgan ja Edena ovat näyttäytyneet myös yhdessä, kun Freeman on tuonut Edenan seuralaisekseen julkkisjuhliin ja ensi-iltoihin.

– Kukaan ei tiennyt tällaisesta, koska hän esitteli tytön lapsenlapsenaan. Se ei ole teknisesti insestiä, koska he eivät ole verisukulaisia, mutta Morgan yrittää kaikin keinoin pitää avioeronsa poissa otsikoista, jotta nämä faktat eivät tulisi julkisuuteen.

Morgan Freeman ei ole itse kommentoinut väitteitä vielä lainkaan. The News Of The World -lehden julkaisemiin tietoihin on useimmiten suhtauduttava varauksella.