Paris Hiltonin perhe: ”Doug oli vain hännystelijä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton seurusteli äskettäin useamman kuukauden ajan realitytähti Doug Reinhardtin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta yllättävään eroon. Doug sai nimittäin lukea erosta lehdestä.

Nyt E! Online on paljastanut, että Hiltonin perhe inhosi Reinhardtia alusta saakka. Perhe piti miestä pelkkänä Parisin hännystelijänä ja onnenonkijana.

– Minusta Parisin pitäisi seurustella jonkun sellaisen kanssa, joka on kypsempi ja vanhempi, Parisin äiti Kathy Hilton kommentoi suhdetta eilen illalla AEG:n ja Club Nokian juhlissa.

– Huhut siitä, että perheemme ei hyväksyisi Dougia pitävät täysin paikkansa. Doug oli vain Parisin hännystelijä. Hän tarvitsee voimakkaan ja fiksun miehen, joka kykenee seurustelemaan hänen kanssaan ja elämään hänen varjossaan, Parisin eno Kyle Richards puolestaan totesi.