30-vuotias Johanna Tukiainen julkaisee elämäkerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen esitti viikonloppuna Kalajoen Juhannus -tapahtumassa ensimmäistä kertaa livenä Lööppijulkkis-debyyttisinglensä, mutta neitokainen joutui poistumaan esityksensä jälkeen lavalta buuausten ja alatyylisten herjausten saattelemana. Video esityksestä löytyy tästä.

Nyt Tuksu on paljastanut uusia suunnitelmia julkkisuraansa pönkittääkseen. Hymy-lehden mukaan Johanna Tukiainen on ilmoittanut ryhtyvänsä työstämään elämäkertaa. Kirja on määrä toimittaa yhdessä Tukiaisen tuottaja-managerin Tuija Järvisen kanssa.

30-vuotias kohujulkkis on kertomansa mukaan haaveillut omasta muistelmateoksestaan jo pitkään. Tuksu kertoi uudesta projektistaan Hymy-lehdelle lähettämässään tekstiviestissä.

– Tuottajani Tuija Järvinen on ottanut tehtäväkseen kirjoittaa elämänkertani. Menen juuri ostamaan kauppaan sanelukonetta, Tuksu paljasti.