30-vuotias Johanna Tukiainen julkaisee elämäkerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen esitti viikonloppuna Kalajoen Juhannus -tapahtumassa ensimmäistä kertaa livenä Lööppijulkkis-debyyttisinglensä, mutta neitokainen joutui poistumaan esityksensä jälkeen lavalta buuausten ja alatyylisten herjausten saattelemana. Video esityksestä löytyy tästä.

Nyt Tuksu on paljastanut uusia suunnitelmia julkkisuraansa pönkittääkseen. Hymy-lehden mukaan Johanna Tukiainen on ilmoittanut ryhtyvänsä työstämään elämäkertaa. Kirja on määrä toimittaa yhdessä Tukiaisen tuottaja-managerin Tuija Järvisen kanssa.

30-vuotias kohujulkkis on kertomansa mukaan haaveillut omasta muistelmateoksestaan jo pitkään. Tuksu kertoi uudesta projektistaan Hymy-lehdelle lähettämässään tekstiviestissä.

– Tuottajani Tuija Järvinen on ottanut tehtäväkseen kirjoittaa elämänkertani. Menen juuri ostamaan kauppaan sanelukonetta, Tuksu paljasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat