Katie Price riisui housunsa ja esitteli rintojaan klubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon Ibizalla railakkaasti juhlinut povipommi Jordan, eli Katie Price, on jatkanut kosteaa juhlimistaan bilesaaren San Antoniossa. Eilen hänet nähtiin uuden miesystävänsä sijaan ex-miesystävänsä Matt Peacockin seurassa.

31-vuotias povipommi saapui juhlimaan tuhannen hengen klubille vaaleansinisessä asussa, mutta tunnelman kuumetessa julkkistähti päätti riisua tanssilattialla pukunsa alaosan. Lopulta vahvasti juopunut Katie Price tanssi villisti klubin tanssikorokkeella toisen naisen kouriessa samaan aikaan hänen rintojaan, jotka näkyivät selvästi hänen läpikuultavan paitansa alta. Katso kuva tästä.

Juuri tämän enempää Katiella ei ole ollut yllään myöskään päivisin, sillä hänet on viime päivinä bongattu puolialastomana niin rannalla kuin shoppailemassakin. Alunperin Jordanin kerrotaan tulleen bilesaarelle kuvaamaan realityohjelmaansa. Klubien VIP-alueilta hän on suunnannut useampana yönä hotellihuoneeseensa yhdessä uuden miesystävänsä Anthony Lowtherin kanssa.