StaraVideo 138 – Sunrise Avenue

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Provinssirockin backstagella suomalaisen Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber, joka kertoo yhtyeen kesäkuulumisia. Pääasiassa ulkomailla nykyisin keikkaileva yhtye nähtiin äskettäin ensimmäistä kertaa Provinssirockin lauteilla.

Samu kertoo kuulumisten lisäksi myös miten yhtye kuluttaa aikaansa kesäfestivaalien backstageilla ja mikä on festareissa parasta. Lisäksi hän paljastaa Staralle kuinka yhtye sai erittäin merkittävän sopimuksen saksalaisen RTL-kanavan kanssa. Sopimuksen myötä bändin hittikappaleesta tuli Saksan Big Brother -ohjelman virallinen tunnuskappale.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.