Suomalaisyhtye nakuili itselleen massiivisen Big Brother -diilin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmon Samu Haberin Provinssirockin backstagella juuri ennen yhtyeen keikkaa. Kyseisen keikan päätteeksi Samu löi itseään kitaralla rajusti päähän.

Keikan jälkeen laulaja suuntasi suoraan ensiapuun saamaan tikkejä haavaansa, mutta ennen esiintymistä Samu ehti paljastaa Staran haastattelussa kuinka yhtye sai Saksassa yhden uransa tärkeimmistä sopimuksista.

Keski-Euroopassa erittäin suositun yhtyeen hittikappale soi nimittäin taannoin Saksan Big Brother -ohjelman virallisena tunnusmusiikkina. Samu kertoi sopimuksen syntyneen suomalaisen hulluuden ja nakuilun siivittämänä.

– Me oltiin keikan jälkeen saksalaisen RTL2-televisiokanavan jatkoilla. Sit meidän kitaristi Riku esitti sille RTL:n porukalle neljän tunnin session, josta se loppujen lopuksi esitti viimeisen biisin alasti, Samu kertoi Staralle.

– Se jäi silleen, et RTL:n porukka oli et toi on hyvää sakkia ja et otetaan niiltä joku biisi tuohon Big Brotheriin. Me ollaan itse asiassa siis Rikulle velkaa se juttu.

Katso Samun videohaastattelu kokonaisuudessaan Staran NettiTV:stä tästä.