Megan Fox ei aio riisua kaikkea – ainakaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian valkokankaalla jälleen nähtävä Transformers-kaunotar Megan Fox on jälleen vahvistanut, ettei aio esiintyä alastomana valkokankaalla. Yläosattomissa Jennifer’s Body -leffassa nähty supertähti haluaa pitää housut jalassaan myös jatkossa.

Viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty ja samassa äänestyksessä tänä vuonna toiseksi sijoittunut Megan Fox tietää olevansa kansainvälinen seksisymboli, mutta hänen mukaansa jotain pitää jättää aina arvailujen varaan. Äskettäin Fox kertoi seksuaalisuudestaan Staran haastattelussa, ja nyt vuorossa on Parade-lehti.

– Nolostun enkä oikein tiedä miten minun pitäisi siihen suhtautua. Poseeraan joka toinen viikko alusvaatteisillani lehdissä, joten en ainakaan yritä peitellä sitä. Naisena tai seksikkäänä olemisessa ei ole mitään vikaa. En pelkää sitä. En vain haluaisi keskustella itsestäni juuri siinä valossa, Megan Fox kertoi.

– En ole koskaan edes ajatellut tekeväni alastonroolia, mutta siitä huolimatta nojaan juuri nyt vahvasti sanaan ”ei”, ainakin mitä tulee sellaisiin rooleihin. En voi kuitenkaan olla varma tulevaisuudesta, sillä ihmiset muuttuvat. Alastomuus voi olla joskus jopa kaunista ja sillä voi olla suuri vaikutus. Se voi tuoda joskus jopa Oscarin. Ei tosin alastomuus sinänsä, vaan sellainen rooli.