Audrina Patridgen seksikäs hampurilaismainos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton teki muutama vuosi sitten seksiä tihkuneen televisiomainoksen, joka kiellettiin ruuduista liian eroottisena. Verkossa kampanja kuitenkin jatkui menestyksekkäästi.

Nyt perinnettä jatkaa hieman hillitymmin realitytähti Audrina Patridge, joka nähdään samaisen Carl’s Jr. -hampurilaismerkin uudessa mainoskampanjassa. Mainoksessa Audrina nähdään makoilemassa rantahiekalla kullanhohtoisissa bikineissä ja syömässä jättimäistä hampurilaista. Katso video tästä tai artikkelin alta.

– Minulla oli todella hauskaa kuvauksissa. Se oli ensimmäinen kuvaukseni ruoan kanssa. Kun tulin paikalle minä kirjaimellisesti jähmetyin katsomaan minua riveissä odottavia täydellisiä hampurilaisia. Aina kun otin yhden haukkaisun, henkilökunta toi minulle valkoisilla hansikkailla uuden hampurilaisen tilalle, Audrina Patridge kertoi People-lehdelle.

Paris Hiltonin Carl’s Jr. Spicy BBQ -hampurilaisen mainos löytyy videona tästä. Huomaa, että myös YouTube on asettanut videolle 18 vuoden ikärajan.