Emma Watson jättää näyttelemisen – ja paljastuskuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien naispääosaa esittävä teinitähti Emma Watson on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina. Opiskelemaan leffasarjan jälkeen aikova neitokainen on nyt paljastanut aikovansa jättää näyttelemisen.

– Minulla ei ole mitään tulenpalavaa intohimoa näyttelemiseen enkä välitä mitä tulen tekemään. En halua enää koskaan näytellä, ellei eteeni sitten tule jotain josta todella innostun, kuten Hermionen rooli. Se oli minulle elämän ja kuoleman kysymys, Emma Watson kertoo Teen Vogue -lehden haastattelussa.

Emma Watson kommentoi samalla taannoisia vilautuskuviaan, joissa hänet ikuistettiin hiprakassa auton takapenkillä.

– Minun 18-vuotiaspäivänäni paparazzit makasivat jalkakäytävällä saadakseen kuvia hameeni alta. Tästä lähin tulen pitämään pyöräilyshortseja aina kun nousen autosta.