Potter-kaunotar Emma Watson näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien myötä lapsitähtenä tunnetuksi tullut Emma Watson on tämän vuoden aikana tehnyt selvän suunnanmuutoksen urallaan. Hän on nimittäin siirtynyt näyttelijästä yhä enemmän mallin suuntaan.

Viimeisen Harry Potter -leffan kuvausten jälkeen opiskelemaan aikova teinitähti on viime aikoina tehnyt varsin menestyksekästä uraa mallina. Hänet on kiinnitetty muiden muassa Burberryn mainoskasvoksi ja sen lisäksi Emma on poseerannut lukuisten lehtien muotikuvissa kuin supermalli ikään.

Tällä kertaa hänen mallikuvansa koristavat Teen Vogue -lehden kantta ja sisäsivuja. Watson nähdään kuvissa sonnustautuneena mielenkiintoisiin ja näyttäviin sadunomaisiin asuihin, jotka eivät ole aivan tämän päivän katumuotia. Katso kuvat tästä. Kuvien joukossa on myös runsaasti otoksia kulissien takaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat