Pidätetty hiphop-tähti syyttää huumekoiraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Lil Wayne pidätettiin viime vuonna huumausaineiden hallussapidosta. Nyt artisti yrittää saada syytteet kumotuksi, koska hänen mukaansa huumekoira ei ollut tarpeeksi hyvin koulutettu.

Erikoisen väitteen esittänyt Lil Wayne, oikelta nimeltään Dwayne Carter Jr., pidätettiin Yumassa, Arizonassa, viime vuoden tammikuussa. Rajavartiosto löysi hänen keikkabussistaan kokaiinia, ekstaasia ja marijuanaa. Löydösten perusteella artisti sai kolme syytettä huumeiden hallussapidosta. Bussista löytyi lisäksi käsiase, mutta sen osalta syytteet kumottiin, koska aseelle oli lupa Floridan osavaltiossa, TMZ uutisoi.

Nyt tähti yrittää saada myös huumesyytteitä kumotuksi kouluttamattoman huumekoiran varjolla. Hänen asianajajansa mukaan kiertuebussin tutkiminen epäluotettavan koiran kanssa oli laiton etsintä, joten myös bussista löydetyt huumeet paljastuivat laittomassa etsinnässä, eikä niitä voida siten käyttää todisteena.

Äskettäin Yhdysvalloissa tehtiin opiskelijoille MusicThatMakesYouDumb -niminen tutkimus, jonka tulosten mukaan Lil Waynen fanit ovat kaikken tyhmimpiä.