Michael Jackson läpäisi äskettäin terveystarkastuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Beverly Hillsissä menehtynyt poptähti Michael Jackson kävi edellisen kerran terveystarkastuksessa helmikuun loppupuolella tulevien paluukonserttiensa vakuutuksia varten. Hän läpäisi tuolloin tarkastuksen.

Viime viikkona ihosyövästä kärsinyt 50-vuotias suosikkilaulaja oli lähipiirin mukaan hyvävointinen ja hän valmistautui ensi kuussa alkavaksi aiotuille paluukeikoilleen. Ilman terveystarkastuksen läpäisemistä vakuutusyhtiö Lloyds ei olisi myöntänyt konserttijärjestäjä AEGLivelle huimaa 80 miljoonan punnan, eli yli 100 miljoonan euron, vakuutusta.

Jacksonin oli määrä käydä vielä toisessa terveystarkastuksessa hieman ennen paluukeikkojensa alkamista. Yhteensä keikoille on myyty yli 900.000 lippua. Konserttijärjestäjä ei ole vielä ilmoittanut kuinka lippujen kanssa tulee toimia saadakseen rahat takaisin.