Lenny Kravitz esitteli vatsalihaksensa blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Euroopan kiertueella oleva rocktähti Lenny Kravitz tunnetaan myös innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä. Hän kertoo kuulumisistaan faneilleen päivittäin ja julkaisee myös kuvia tien päältä ja kulissien takaa.

Nyt Lenny Kravitz on jälleen ilahduttanut naispuolisia fanejaan julkaisemalla itsestään kuvan juomassa kahvia paidattomana keikkapaikan backstagella. Eilen Manchesterissä konsertoinut tähti julkaisi kuvan hieman ennen keikkaansa. Katso kuva tästä.

Viime kuussa Lenny Kravitz tarjosi kulissien takaa vieläkin rohkeampaa kuvamateriaalia, sillä hän julkaisi blogissaan kuvan itsestään alastomana suihkussa. Monet naispuoliset fanit villiintyivät tähden esiteltyä julkisesti tatuoituja pakaroitaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat