Potterin teinitähti Emma Watson poseeraa jälleen seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien teinitähti Emma Watson on viime aikoina poseerannut jo lukuisia kertoja eri tuotemerkkien mallina ja muotilehdissä. Tällä kertaa Watson nähdään Elle-lehden brittiversion elokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Yllättävän seksikkäissä kuvissa Emma Watson esittelee jälleen puoltaan, josta voisi tulla hänelle vaikkapa ammatti. Potter-tähti on nimittäin yllättänyt muotitalot ja lehdet ammattimaisella poseeraamisellaan. Äskettäin esimerkiksi Burberry kiinnitti hänet kampanjansa malliksi. Katso Elle-lehden tuoreet kuvat tästä.

Samaisen lehden haastattelussa 19-vuotias Emma Watson kertoo jälleen aikovansa jättää Potter-elokuvien jälkeen näyttelemisen ja keskittyä jatkossa opiskeluun. Hän aloittaa syyskuussa opiskelut yliopistossa Yhdysvalloissa. Watson kertoo haluavansa jäädä siellä taka-alalle ja elää kuin kuka tahansa muu tavallinen opiskelijatyttö.

Emma Watson nähdään Suomenkin valkokankailla 17. heinäkuuta ensi-iltansa saavassa Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvassa. Hän näyttelee elokuvassa Hermione Grangerin roolia.