Potter-näyttelijät Suomen ensi-iltaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa Weasleyn perheen kaksoisveljeksinä tunnetut James ja Oliver Phelps saapuvat Suomeen juhlistamaan Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan ensi-iltaa perjantaina 17. heinäkuuta.

Vuonna 1986 Birminghamissa syntyneet James ja Oliver Phelps ovat olleet mukana Harry Potter -elokuvien näyttelijäkaartissa alusta asti ja antaneet kasvonsa Weasleynperheen sympaattisille kaksospojille, Fred ja George Weasleylle.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa Suomessa 17. heinäkuuta elokuvateattereissa kautta maan. Se on järjestyksessään kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Potter-elokuva, ja elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe,Rupert Grint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina HarryPotterin, Ron Weasleyn ja HermioneGrangerin rooleissa.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan on ohjannut edellisen Potterin tapaan David Yates, ja sen on käsikirjoittanut Steve Kloves. Tuotannosta vastaa Warner Bros. Pictures yhdessä Heyday Filmsin kanssa.