Anna Kournikova loukkaantui baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä seksikkäiden valokuviensa merkeissä viihdelehtien sivuilla nähtävä tennistähti Anna Kournikova on tällä kertaa otsikoissa tappelun johdosta. Hän on nimittäin loukkaantunut lievästi viime viikonloppuna Las Vegasissa tapahtuneessa baaritappelussa.

28-vuotias Anna Kournikova oli lauantaina viettämässä iltaansa The Palazzo -hotellin yhteydessä sijaitsevassa Lavo-yökerhossa, jossa järjestettiin HardBat Classic -juhlat. Julkaisimme eilen kuvia, jotka on otettu Annan saapuessa kyseisiin juhliin. Katso kuvat tästä.

Silminnäkijöiden mukaan Anna Kournikova oli istunut VIP-alueella pöydässä, kun toinen nainen törmäsi häneen. Tilanteesta syntyi pientä käsikähmää, jonka sivulliset nopeasti keskeyttivät.

Naiset tapasivat kuitenkin myöhemmin uudelleen poistuessaan juhlista, jolloin vahvasti juopunut nainen heitti drinkkinsä Kournikovan päälle ja tilanteesta syntyi äänekäs käsirysy. Anna Kournikova sai rytäkässä lieviä vammoja niskaansa, People kertoi.