Keira Knightley mainostaa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Keira Knightley nähtiin taannoin alastomana valkokankaalla, mutta nakuilun aikaansaaman reaktion takia hän ilmoitti lopettavansa alastonkohtaukset siihen. Nyt neitokainen esittelee kuitenkin paljasta pintaa mainoksessa.

Keira poseeraa nyt Chanelin Coco Mademoiselle -tuoksun hajuvesimainoksessa harsomaisessa läpinäkyvässä paidassa, vain henkselien peittäessä hänen rintansa. Samaan kuvasarjaan kuuluu kuitenkin myös rohkeampia otoksia, joissa Keira on riisunut myös paitansa. Katso kuvat tästä.

Kyseinen mainos on osoitettu Japanin markkinoille, joten vielä ei ole tietoa nähdäänkö sitä lainkaan esimerkiksi Euroopassa. Yläosattomissa Keira Knightley on tosin poseerannut muutamia kertoja aiemminkin, esimerkiksi Domino-elokuvasta leikatussa kohtauksessa sekä Edge Of Loveelokuvassa.