Twilight-viettelijätär Ashley Greene huippuseksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Twilight-elokuvan vampyyrikaunotar Ashley Greene ikuistettiin leffan jatko-osan kuvauksissa bikineissä. Hän näytteli vampyyrirainassa Alice Cullenin roolia.

22-vuotias Ashley Greene nousi otsikoihin bikinikuvillaan, ja hänen tähtensä on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Tällä kertaa kaunotar poseeraa uuden Nylon-lehden sivuilla seksikkäissä kuvissa, joissa ei kuitenkaan lopulta näytetä juuri sukkanauhoja enempää. Katso kuvat tästä.

Tähän mennessä on vahvistettu, että Twilight-elokuvia tullaan tekemään ainakin neljä, joten myös Greenellä riittää jatkossakin töitä vampyyrielokuvien parissa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, kuten Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.