Suosikkinäyttelijän vaimo pidätettiin kotiväkivallasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut pienikokoinen näyttelijä Gary Coleman oli taannoin otsikoissa ajettuaan autolla kiistakumppaninsa päälle äänekkään sanaharkan jälkeen Utahissa, Yhdysvalloissa.

Nyt Coleman on puolestaan saanut nenilleen omalta vaimoltaan. Näyttelijän vaimo Shannon Price on nimittäin pidätetty pariskunnan Utahin kodin liepeillä epäiltynä kotiväkivallasta. Tiistai-iltana pidätettyä vaimoa epäillään kahdesta pahoinpitelystä. Shannon Price vapautettiin myöhemmin odottamaan oikeudenkäyntiä 1.200 dollarin takuita vastaan, TMZ uutisoi.

Gary Coleman ja Shannon Price avioituivat elokuussa 2007 viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta ei ole juurikaan kommentoinut yksityiselämäänsä julkisuudessa. Viime vuonna he osallistuivat kuitenkin Divorce Court -nimiseen realityohjelmaan tarkoituksenaan pelastaa rakoileva avioliittonsa. Tuoreen pidätyksen valossa suunnitelma ei tainnut toimia.