Brucen ja Demin tytär 90210-sarjan lesbotähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Bruce Willis ja Demi Moore olivat aiemmin naimisissa ja he saivat yhteisen lapsen Rumerin. Demin ja hänen uuden aviomiehensä Ashton Kucherin kanssa nykyisin asuva Rumer Willis on nyt kiinnitetty suositun nuorisosarjan tähdeksi.

Rumer Willis nähdään lähiaikoina 90210-televisiosarjan uudella tuotantokaudella. Hän näyttelee sarjassa suorasukaista Gia-nimistä lesbo-punkkaria, ohjelman tiedottaja kertoi. Julkkisperheen lapsen tuleva roolihahmo työskentelee koulun lehdessä yhdessä Jessica Lowndesin esittämän Adriannan ja Jessica Stroupin esittämän Silverin kanssa.

Omaa uraansa jo vuosien ajan miettinyt Rumer Willis ilmoitti taannoin haluavansa laulajaksi, mutta tuoreen kiinnityksen perusteella hän aikoo sittenkin jatkaa vanhempiensa jalanjäljillä. Pari vuotta sitten Rumer oli mukana Entertainment Weekly -lehden kokoamalla Hollywoodin tyhmimpien julkkisten listalla. Lehti korosti, että listassa ei ole kyse vain älykkyydestä, vaan mukaan lasketaan myös typerät elämäntavat ja huono käyttäytyminen.