Kuka on Hollywoodin tyhmin julkkis?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entertainment Weekly listasi torstaina viisikymmentä Hollywoodin fiksuinta ihmistä. Kärkikolmikossa olivat ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottajat Judd Apatow, Steven Spielberg ja James Cameron.

Nyt Daily News -julkaisu on puolestaan listannut viisikymmentä Hollywoodin tyhmintä henkilöä. Lehti korostaa, että listassa ei ole kyse vain älykkyydestä, vaan mukaan lasketaan myös typerät elämäntavat ja huono käyttäytyminen.

Listan ykkösenä, eli Hollywoodin tyhmimpänä, komeilee näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan. Perusteluiksi kerrotaan huonot elokuvavalinnat, typerä käytös ja huono miesmaku. Toisella sijalla on seksivideollaan julkisuuteen noussut ja nykyisin lähinnä massiivisesta takapuolestaan tunnettu Kim Kardashian.

Muita suomalaisille tuttuja nimiä listalla ovat sijalla kymmenen oleva laulaja-näyttelijä Jessica Simpson, näyttelijä Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland, 90210-tähti Tori Spelling, poptähti Britney Spears, näyttelijä Jennifer Love-Hewitt, laulaja Michael Jackson sekä julkkisperheiden lapset Rumer Willis ja Nick Hogan.