Teinipoppari yllätti: ”En pidä juhlimisesta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva country-laulaja Taylor Swift teki kotimaassaan viime vuoden myydyimmän albumin, ja hän on muutenkin niittänyt menestystä musiikin lisäksi myös biisintekijänä ja näyttelijänä. Nuoren tähden kurinalaisuus on ihailtavaa.

13-vuotiaasta saakka päiväkirjaa kirjoittanut superlahjakkuus on nimittäin nyt paljastanut, ettei hän pidä juhlimisesta ja ettei häntä kiinnosta tulla juovuksiin. Tästä syystä poptähti pyrkii välttelemään Hollywoodin julkkisjuhlia ja osallistumaan ainoastaan palkintogaaloihin.

– Bilettäminen ei ole koskaan kiinnostanut minua. Juhliminen ja juovuksissa toikkaroiminen ei ole sellaista, mitä minä haluasin tehdä. En usko, että olisin juhlijatyyppiä vaikka olisin lukiossa. Kun olin yläasteella, muistan nähneeni tytön itkemässä vessassa joka maanantai, koska oli tehnyt viikonloppuna typeriä asioita. En halua koskaan olla se itkevä tyttö vessassa, Taylor Swift kertoi Glamour-lehden haastattelussa.

19-vuotias country-tähti on tähän mennessä ansainnut Forbes-talouslehden mukaan noin 18 miljoonaa dollaria ja esiintynyt televisiosarjoissa ja elokuvissa. Nykyisin hänen ystäviään ovat erityisesti Miley Cyrus ja Jonas Brothersin kolmikko. Swift on useaan otteeseen sanoutunut irti kaikenlaisesta kohujulkisuudesta.

Viime vuonna Yhdysvaltojen myydyimmäksi artistiksi noussut Taylor Swift kirjoittaa kappaleensa itse ja soittaa keikoillaan kitaraa ja pianoa. Hänen itse kuvaamansa videopäiväkirja MySpacessa on huippusuosittu. Suomessa neidin musiikkia on kuultu muiden muassa Greyn anatomia -sarjassa ja Taylor vieraili taannoin myös suositussa C.S.I. -sarjassa. Swiftin Fearless-albumi julkaistiin Suomessa 11. maaliskuuta.