BB-Niko paljasti viimein RMJ-kahakan salatut taustat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman tuoreimmalta tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, paljasti itse juhannuksen jälkeen lentäneensä RMJ Party Camp -festareilta ulos järjestysmiesten toimesta. Tuolloin hän ei kuitenkaan kertonut tapauksen taustoja.

BB-julkkiksen mukaan hän sai runsaasti kritiikkiä siitä että paljasti tuolloin vain osan tarinasta, eikä kertonut esimerkiksi ulosheittoon johtaneita syitä. Nyt Niko on kuitenkin kirjoittanut aiheesta blogiinsa ja kertonut viimein mistä tapahtumat saivat festareilla alkunsa.

– Taustat olivat siis että minä ja X ajauduimme keskenämme käsirysyyn, joka tietenkin houkutteli paikalle lukemattomia ihmisiä seuraamaan tilannetta. Se taas johti pieneen ”kaaokseen”, jonka vuoksi paikalle saapui lukemattomia järjestyksenvalvojia, Niko kirjoitti.

– Heidän erottaessaan meitä toisistamme (VÄKIVALLOIN!) minä potkaisin yhtä järkkäriä vahingossa mahaan sillä minua pidettiin ilmassa ja koitin rimpuilla alas heidän otteestaan. Loppu sitten olikin jo kaikille selvää.