Kelly Osbourne haukkui Lady Gagan rumaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on sivaltanut kovin sanoin kollegaansa Lady Gagaa. Itsekin taannoin varsin huonolla menestyksellä laulu-uraa tehnyt Kelly ei kykene sietämään erittäin hyvin menestynyttä supertähteä.

Ozzy Osbournen tytär haukkui Lady Gagan erikoista pukeutumistyyliä ja totesi, että Gagan tulisi antaa vähemmän lausuntoja julkisuuteen. Kelly myönsi pitävänsä popparin musiikista, mutta ei hänestä henkilönä.

– Hänessä on kaikki muu kunnossa paitsi kasvot. Hän muistuttaa minua Peaches Geldofista. Rakastan Lady Gagan biisejä, mutta toivoisin hänen pitävän turpansa kiinni. Hän puhuu aivan liikaa ja aivan liian suurella asenteella. Se alkaa olla minusta luotaantyöntävää, Kelly Osbourne kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Lausunnollaan Kelly osaa sivaltaa kahta julkkisnaista yhdellä kertaa. Tämä siitä huolimatta, ettei Kelly itsekään ole menestynyt kovinkaan hyvin esimerkiksi kauneus- tai seksikkyysäänestyksissä.