Myrsky iski: Potter-tähdet läpimärkinä ensi-illassa – katso kuvagalleria

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Lontoossa järjestetyn Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan ensi-iltajuhlat sujuivat säätä lukuunottamatta mainiosti. Rankka kaatosade sattui nimittäin osumaan Leicester Squarelle juuri silloin, kun elokuvan tähdet saapuivat paikalle ja tervehtivät sankkaa fanijoukkoa.

Hermione Grangerin roolissa nähty Emma Watson kastui mekkoineen perinpohjin häntä suojaavista sateenvarjoista huolimatta. Hänen ilmeensä kertoi miltä tuntuu edustaa märässä mekossa satojen valokuvaajien ja tuhansien fanien edessä. Katso kuvat ensi-illan myrskystä tästä ja muut kuvat galleriasta artikkelin alta.

Myös elokuvan päätähti Daniel Radcliffe ja sikainfluenssasta parantunut Rupert Grint joutuivat sateen armoille ensi-illan punaisella matolla. Daniel näytti jostain syystä jopa nauttivan tilanteesta, sillä hän laski leikkiä sateesta. Kuudes Potter-elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. heinäkuuta.

Uusimmat