Täydelliset naiset saavat uuden kaunottaren Wisteria Lanelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut Täydelliset naiset -televisiosarja saa seuraavalle kaudelle uuden asukkaan, kun sarjan tapahtumapaikalle Wisteria Lanelle muuttaa uusi kaunotar. HUOM! Juttu sisältää juonipaljastuksen.

Täydelliset naiset palaa lähiaikoina jo kuudennelle tuotantokaudelleen ja samalla sarjaan tulee mukaan myös ainakin yksi kokonaan uusi hahmo. Häntä esittää näyttelijä Maiara Walsh, joka on tullut aiemmin tunnetuksi muiden muassa Disney Channelin esittämästä Cory In The House -televisiosarjasta, jonka vakiokasvoihin hän lukeutuu.

Hollywood Reporterin mukaan Walsh nähtiin vilaukselta jo viidennen tuotantokauden kahdessa viimeisessä jaksossa, joissa hän näytteli Anaa, Ricardo Chaviran esittämän Carlosin kieroilevaa teini-ikäistä sisarentyttöä. Nyt hän muuttaa asumaan vakituisesti Carlosin ja Eva Longorian esittämän Gabyn kotiin. Sarjan kuudes tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 27. syyskuuta.