Seksikäs AnnaLynne McCord piukassa pepussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord tekee parhaillaan kovaa nousua Yhdysvaltojen julkkismarkkinoilla. Hän on kuitenkin suurelle yleisölle vielä suhteellisen tuntematon tähti, vaikka hän on tähdittänyt monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Julkkisbileissä ja lehdissä poseeraaminen tekee McCordia kuitenkin tunnetuksi koko ajan. Helmikuussa hän poseerasi rohkeissa kuvissa GQ-lehden sivuilla, mutta sittemmin hän paljasti rintansa tahattomasti juostessaan rannalla ja paljasti vahingossa jalkovälinsä. Nyt AnnaLynne on ikuistettu hieman normaalimassa asussa Op Campus Guiden juhlissa. Katso kuvat tästä.

Vasta 21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet voi bongata muutamista elokuvista. Tällä hetkellä hänen julkkisstatuksensa on Yhdysvalloissa kovassa nousussa.