Yllätyssuhde! BB-Tuuli Staralle: ”Seurustelen BB-Antin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailun edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Tuuli, eli Tuuli Vuokola, juhli eilen monien muiden julkkistähtien tavoin Tammerfesteillä järjestetyssä Stara Jetset Party -tapahtumassa. Samalla hän vahvisti myös uuden ihmissuhteensa.

Tamperelaiskaunottaren on jo jonkin aikaa huhuttu seurustelevan saman ohjelman aikaisemmalta kaudelta tunnetuksi tulleen BB-Antin, eli Antti Asikaisen, kanssa. Stara Jetset -juhliin yhdessä Antin kanssa saapunut Tuuli vahvisti Staralle, että huhut pitävät paikkansa ja he ovat nykyisin seurusteleva pari.

Antti Asikainen oli mukana Big Brother -kilpailussa vuonna 2005. Hän asui BB-talossa yli kolmen kuukauden ajan ja sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Voiton vei tuolloin Perttu Sirviö. BB-Tuuli työskentelee tänäkin kesänä Särkänniemen lasten eläintarhassa. Aiemmin hän seurusteli edeliseltä tuotantokaudelta tutun BB-Teron kanssa.