Stara Jetset Party 9.7.2009 Tammerfest

· Stara.fi

Tammerfestin Bilepuisto tihkuu glamouria, kun viihdelehti Stara, kotimaiset superjulkkikset ja Tammerfestin juhlakansa ottavat Stara Jetset® Party -bileet haltuun soittoruokala Sahan edustalla sijaitsevassa Tammerfestin Bilepuistossa torstaina 9. heinäkuuta kello 18.00 alkaen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta mukaan mahtuu vain 2.000 ensimmäistä juhlijaa. Alueelle on 18 vuoden ikäraja. Ole siis ajoissa paikalla. Liity tapahtuman Facebook-ryhmään tästä ja katsoa keitä muita on tulossa juhlimaan.

Ohjelma

Jetset-bileiden pääesiintyjänä nähdään kesän kohutuin kotimainen julkkistähti Johanna Tukiainen. Hänen lisäkseen ohjelmassa on muiden muassa todellisia yllätysesiintyjiä sekä ysäritunnelmissa tanssittava DJ Baker legendaarisen pelkokertoimensa kanssa, Dj Tommi A, Dj Härski ja kaikille avoin Celebrity-look-a-like -kilpailu.

Celebrity-look-a-like

Jetset-teeman mukaisesti kuka tahansa voi olla supertähti. Pukeudu siis tutuksi julkkikseksi ja voit voittaa upeita palkintoja. Parhaan look-a-liket päätyvät poseeraamaan myös Stara-aikakauslehden seuraavan numeron glamour-sivuille.

Red Carpet by Studio Elite

Studio Eliten ammattikuvaajat ikuistavat Sinut ja muut tähdet Jetset-bileiden virallisella punaisella matolla. Voit myöhemmin ladata omat kuvasi ilmaiseksi verkosta vaikkapa Facebookin profiilikuvaksesi tai muuten vain muistoksi upeasta illasta.