Johanna Tukiainen söi ”kuraa” vaipasta – katso video

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevien Tammerfestien yhteydessä eilen järjestetty Stara Jetset Party kokosi kotimaisia kohujulkkiksia soittoruokala Sahaan. Illan ohjelmassa oli muiden muassa Johanna Tukiaisen keikka.

Lisäksi julkkisvieraat osallistuivat illan aikana Bakerin pelkokertoimeen, jossa julkkistähdet kisailivat vauvanvaipassa tarjotun ”annoksen” syömisnopeudessa. Mukana olivat Johanna Tukiainen, BB-Henna, BB-Antti ja BB-Risto. Katso video YouTubesta tästä.

Erityisesti naisilla oli vaikeuksia saada Bakerin loihtimaa herkkua alas. Johanna Tukiainen otti kisan kuitenkin tyynesti, vaikka jo pelkkä ruskean annoksen maistaminen otti koville. BB-Henna oli puolestaan oksentaa kesken kisan ainoastaan haistettuaan materiaalia. Hetken henkeä haukkonut neitokainen totesi syövänsä mitä tahansa muuta.

– Miks te laitoitte just sitä mitä mä vihaan, koska mä sanoin et mä syön ihan mitä vaan. Tuokaa mulle pa**aa, mut mä en syö vi**u tota. Pa**antakaa tohon niin mä syön sitä, mut mä en syö tota, Henna totesi lavalla.

Kilpailun voiton vei lopulta BB-Antti. Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.