Supermalli Miranda Kerr riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa taannoin huhujen mukaan kihlautunut supermalli Miranda Kerr on viime aikoina poseerannut muiden muassa XOXO-vaatemerkin mainoksissa. Äskettäin hän poseerasi ensimmäistä kertaa myös alastomana Rolling Stone -lehden kannessa.

Nyt Miranda nähdään ilman vaatteita jo toistamiseen, kun verkossa on julkaistu hänen tyylikkäitä alastonkuviaan. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli nähdään nyt ensimmäistä kertaa poseeraamassa täysin alastomana. Aiemmin hänet on nähty poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoiset XOXO-malliston mainoskuvat aiheuttivat keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.