Tuksua pullolla heittänyt kiinni verekseltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen esiintyi eilen kesän toisella keikallaan Tammerfestin yhteydessä järjestetyssä Stara Jetset Party -tapahtumassa Tampereella. Kahteen otteeseen soittoruokala Sahan lavalle noussut kohuartisti aiheutti yleisössä monenlaisia reaktioita.

Tukiaisen ensimmäisen esiintymisen aikana yleisön joukossa seisoskellut miesjoukko heitti julkkistähteä ensin pillillä, mutta se ei riittänyt aiheuttamaan odotettua reaktiota. Tämän jälkeen samaisesta ryhmästä lensi lavalle myös lasipullo, joka aiheutti sekä Tukiaiselle että yleisölle vaaratilanteen. Pullo meni kuitenkin selvästi ohi Tuksusta, joka ei pulloa edes huomannut.

Ravintolan järjestysmiehet olivat tarkkana, ja pullonheittäjä jäi kiinni verekseltään. Itsetuntoaan lapsellisella tavalla pönkittänyt mieshenkilö poistettiin välittömästi ravintolasta ja keikka jatkui loppuun normaalisti. Lavalle lentänyt pullo tallentui myös videolle, joka löytyy nyt YouTubesta sekä artikkelin alta. Pullo näkyy videolla ajassa 2:42.