Katie Price paljasti synkän salaisuuden avioeron taustalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Katie Price ja Peter Andre ovat parhaillaan eroamassa Andren päätöksestä. Jordan-povipomminakin tunnettu Price on nyt paljastanut synkän salaisuuden avioparin eron taustalta.

31-vuotias glamour-malli Jordan suuntasi heti eroilmoituksen jälkeen Ibizalle alkoholinhuuruiselle lomalle. Tempaus sai kovaa kritiikkiä sekä mediassa että yleisöltä, ja nyt Price onkin valottanut hieman avioeroa edeltäviä tapahtumia lehtihaastattelussa. Katie kertoi Piers Morganin haastattelussa saaneensa keskenmenon juuri ennen pariskunnan eroilmoitusta.

Hän oli haastattelun mukaan kymmenennellä viikolla raskaana kuullessaan sikiön olevan eloton. Kyseessä oli Pricelle jo toinen keskenmeno. Hänen mukaansa Peter Andre oli myös innoissaan pariskunnan kolmannesta yhteisestä lapsesta, joten toinen keskenmeno oli hänellekin kova paikka.

Povipommi sai tiedon keskenmenosta palattuaan takaisin Lontooseen kolmen kuukauden Los Angelesin reissun jälkeen.Kuollut sikiö poistettiin vain kuusi päivää ennen kuin Jordan juoksi Lontoon maratonin. Jordan vahvisti haastattelussa myös sen, että avioeroa haki juuri Peter ja että hän olisi itse halunnut liiton jatkuvan. Samalla Katie kiisti huhutun suhteensa hevoskouluttaja Andrew Gouldiin. Lisäksi hän myönsi olevansa todellinen painajainen ollessaan kännissä.