Eva Herzigova pelkää kauneusleikkauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkiläissyntyinen supermalli Eva Herzigova menetti äskettäin hyvin nopeasti kuuluisat Wonderbran mallinakin toimineet kurvinsa. Hän itse kertoi kadottaneensa kilonsa huomaamattaan. Nyt Herzigova on puhunut suhteestaan kauneusleikkauksiin.

Kaunottaren mukaan hän ei tiedä yhtään niin onnistunutta kauneusleikkausta, että hän itsekin voisi ottaa riskin ulkonäkönsä keinotekoisesta muokkaamisesta.

– Kaikki ihmiset ympärilläni tekevät niitä ja se on pelottavan näköistä. Ehkä juuri siksi, että minä näen heidän kasvonsa ennen ja jälkeen leikkauksen. Se ei ole lainkaan kaunista, Eva Herzigova kertoi Metro-lehden mukaan.

– Claudia Schiffer ei tee kauneusleikkauksia. Hän on ystäväni ja hän näyttää luonnollisen kauniilta. Yksikään operaatio ei ole ollut tarpeeksi kaunis, jotta minä voisin mennä ja tehdä saman. Siinä ei ole mitään mikä kiinnostaisi minua.

35-vuotias Eva Herzigova synnytti pari vuotta sitten ensimmäisen lapsensa ja jo tuolloin hänen epäiltiin sairastuneen anoreksiaan tai jääneen huumekoukkuun. Tilanne kuitenkin parani ja Evan vartalo normalisoitui. Herzigova on ehtinyt urallaan tehdä jonkin verran töitä myös näyttelijänä. Hän on ollut mukana seitsemässä elokuvassa, joista kuusi on päätynyt valkokankaalle. Kovin suuria elokuvamenestyksiä joukossa ei kuitenkaan ole, ja tuorein leffakin on vuodelta 2005.