Elle MacPhersonilla selluliittiongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Elle MacPherson, eli The Body, nähdään lähiaikoina myös Beautiful Life -televisiosarjan tähtenä. Nyt hänet on ikuistettu saapumassa hyväntekeväisyysgaalaan.

Tuoreen kuvan perusteella voidaan todeta, että edes Elle MacPherson ei voi vastustaa ikääntymisen vaikutuksia, sillä kuvassa hänen oikeassa reidessään on nähtävissä aikamoinen selluliittirypäs. Katso kuva tästä. Selluliitistään huolimatta supermalli näyttää edelleen hyvältä.

46-vuotias australialaissyntyinen Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa.

Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma. Äskettäin Elle Macpherson yllätti poseeraamalla upeissa kuvissa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten.