Supermalli ”The Body” edelleen huippukunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallina tunnetuksi tullut, mutta sittemmin aktiiviuransa jo jättänyt australialainen Elle MacPherson on nähty pitkästä aikaa bikineissä. Hän oli viettämässä joululomaansa Australian kesäisellä rannikolla vauhdikkaasti surffaten.

Rantaelämästä täysin rinnoin nauttinut kaunotar oli lainelautaillessaan sonnustautunut märkäpukuun, mutta riisui sen kuitenkin myöhemmin silminnäkijöiden ihastellessa tähden maailmankuulua vartaloa. Katso paparazzikuvat tästä.

Surffausurakkansa jälkeen upea Elle MacPherson paistatteli hetken päivää ennen sonnustautumistaan äärimmäisen pieniin minishortseihin. Tämän jälkeen hän suuntasi lainelautansa kanssa autolla odottaneen miesystävän luokse, mistä matka jatkui vielä kaupungille.

44-vuotias Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma.