Jymy-yllätys: Shakira vaihtoi musiikkityyliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden vuoden ajan hiljaiseloa viettänyt latinotähti Shakira palaa nyt musiikkirintamalle uudella materiaalilla. Opiskelunsa UCLA-yliopistossa Los Angelesissa päätökseen saanut supertähti on samalla muuttanut yllättäen musiikkityyliään.

Aiemmin latinotunnelmiin keskittynyt Shakira kuullaan hänen uudella She Wolf -singlellään musisoimassa suorapoljentoista discopoppia. Loppukesän radiohitti tuli siis yllätyksenä neitokaisen latinomateriaalin ystäville. Uuden soundin takaa löytyy Shakiran lisäksi myös hänen tuottajansa John Hill. Lue kappaleen arvostelu tästä.

Shakira julkaisi esikoislevynsä ollessaan vasta 14-vuotias, ja otti vuonna 2007 aikalisän uraltaan saadakseen käydä koulunsa loppuun. 30-vuotias supertähti suuntasi pariksi vuodeksi koulun penkille suoraan edelliseltä maailmankiertueeltaan. Nyt Shakira tekee kuitenkin jälleen paluuta. Katso uudet kuvat tästä.