BB-Mariannan uskomaton tempaus! Tästä muut vain haaveilevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut ja BB-talosta yllättäen hämärissä olosuhteissa poistunut BB-Marianna, eli Marianna Zaikova, on viettänyt ohjelman päättymisen jälkeen hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt hiljaisuus on kuitenkin päättynyt, sillä Marianna on perustanut ensimmäisen bloginsa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa blogi, vaan Marianna kertoo siellä uskomattoman kesätempauksensa edistymisestä. BB-julkkis on nimittäin parhaillaan kiertämässä Suomea ympäri polkupyörällä ystävänsä Laran kanssa.

– Noniin, tässä nyt kirjoitan ekan kerran elämässäni blogia =) Syy tämän blogin pitämiseen on se että 2 vuotta sitten saatu idea on nyt toteutumisvaiheessa ja halusin jakaa tämän kokemuksen edes jollain tavalla muiden kansaa, Marianna kirjoitti ensimmäisen päivän jälkeen.

Viime torstaina alkanut huima urakka käynistyi ensimmäisen päivän matkalla Helsingistä Saloon. Kilometrejä kertyi 120 ja aikaa kului 12 tuntia, josta 7:35 ajoaikaa. Saloon retkue saapui vasta kahden jälkeen yöllä. Toisena päivänä matka jatkui Salosta Turkuun 62 kilometrin verran. Sittemmin reissu on edennyt jo Porin kautta Vaasan ja edelleen peräti Kemiin saakka. Matkaa oli lauantaihin mennessä taittunut huimat 1.017 kilometriä.