Potter-tähti Daniel Radcliffe videohaastattelussa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä nähdään nyt haastattelussa Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan päätähti Daniel Radcliffe. Hän kertoo tuoreimman elokuvansa tekemisestä. Hän paljastaa myös mikä leffarooleissa on näyttelemisen jälkeen parasta.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa Suomen ensi-iltansa 17. heinäkuuta ja se on järjestyksessään kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Potter-elokuva. Elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.